Szállítási feltételek

A szállítás díja:

1 Ft – 5.000 Ft: 1.500 Ft
5.001 Ft – 10.000 Ft: 990 Ft
10.001 Ft felett:  INGYENES! 

 

A szállítás díja Pick Pack Pontra:
1 Ft – 5.000 Ft: 1.500 Ft
5.001 Ft – 10.000 Ft: 990 Ft
10.001 Ft felett: INGYENES 

Akciós, nagy terjedelmű és törékeny termékek esetében kiegészítő szállítási díjat számítunk fel! Ezen termékeknél egyedileg.

*Lehetőséget biztosítunk arra, hogy Vásárlóink a nálunk megrendelt csomagot un. Pick Pack Pontok valamelyikén vegyék át. Válassza ki a 87 városban, 225 Relay-Inmedio hírlapüzlet továbbá az OMV és az Avanti töltőállomások közül a legközelebbit, és  vegye át az Önnek megfelelő időpontban hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óra között( a benzinkútak sok esetben 0-24h között várják Önt)!A termékek átadása után kb. 1-3 munkanap mire a csomag átvehető a kért PicPackPonton!Részletesebb tájékoztatást telefonon,ill. emailben tudunk adni

Webáruházunkban megtalálható termékek nagy részét raktárkészletünkből a megrendelés visszaigazolását követő 1-3 munkanapon belül szállítjuk (előrefizetés esetén a megérkezett befizetéstől számítandó). Készleteinket meghaladó vagy raktáron nem lévő termékeink rendelésének teljesítési határideje 1-4 hét. Visszaigazolásunkban (nem az automata visszaigazolásban) pontos információkat küldünk a megrendelt termékek várható szállítási idejéről, körülményeiről.

Azon termékeket, amelyek nincsenek raktáron a következő időtartamokon belül tudjuk kiszállítani:

kutya-, macska-, rágcsáló-, hüllő-, hal-, madáreleségek beszerzése 3-5 munkanap,
kutya-, macska-, rágcsáló-, hüllő- hal-, madárfelszerelések beszerzése 5 munkanap,
vitaminok és parazitaellenes készítmények beszerzése 5 munkanap,
ferplast termékek beszerzése 7-10 munkanap,
tetra, sera, hydor, aquael, mp, sylvania, eheim termékek beszerzése 3-5 munkanap.

Amennyiben a keresett termék nincs hazai raktárban, abban az esetben a szállítási határidők hosszabbodhatnak.
Részletes információt a 06-1-345-8555 kérhetnek.  

 

Mivel webáruházunk különleges termékcsoportja megköveteli a speciális szállítást, ezért kizárólag a GLS futárszolgálattal juttatjuk el termékeinket a Vevőkhoz. A Magyar Köztársaság Gazdasági és Közlekedési Minisztériumának Engedélyezési és Közigazgatási Hivatala (Belkereskedelmi és Idegenforgalmi Főosztály) által kiadott határozat szerint (Ikt. szám: KIG-KO/004924200/2006/C-H) a GLS futárszolgálat  a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat.

 

Amennyiben a futár a terméket nem tudja átadni, értesítést hagy, amelyen szereplő telefonszámon a Vevő a termék utólagos átvételének lehetőségéről érdeklődhet. Sikertelen kézbesítés esetén a Csomagküldő Szolgálat az újra egyeztett időpontban megkísérli az átadást, ennek költségét cégünk vállalja.

 

Az át nem vett csomagok szállítási költségeit és minden károkozást a megrendelőre terhelünk, melyet jogi úton érvényesítünk.Rendelésével ezt a feltételt is elfogadja!

 

A nagyobb értékű termékek esetében szükséges a teljes ár 30-90%-át előlegként való befizetése készpénzben, csekken vagy banki utalással. Az előleg pontos mértékéről a termékleírásnál található információ.

 

CSOMAGOLÁS MÓDJA

A termékek kétrétegű hullámkarton dobozba csomagolva kerülnek szállításra, amelyben még a termékeken kívül térkitöltő anyag is található, mely papír alapanyagú és célja a mechanikai sérülésektől való védelem. A csomagban egy lezárt papírborítékban található a számlalevél.

 

A törékeny termékeket légpárnás fóliába csomagolva szállítjuk. Ha ennek ellenére a szállítás során sérül, a Csomagküldő Szolgálat futárával való jegyzőkönyv felvétele után Ügyfélszolgálatunkon is szükséges jelezni.

 

A rendelt termékektől függően a lehető legkisebb méretű és legpraktikusabb csomagolásra törekszünk, de adott esetben csak több csomagban történő szállítás lehetséges. Ennek részleteiről a visszaigazolásban található információ.
A zsákos tápok fóliázva kerülnek kiszállításra.

 
KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS
Külföldi címre csak bankkártyás vagy előre utalásos fizetési opcióval áll
módunkban csomagot feladni. Külföldre a hazaitól eltérő díjszabás alapján szállítunk, melyről a megrendelés beérkezte után tájékoztatjuk a megrendelőinket.